Crna hronika

Porodica moli za pomoć: Nestao Dino Okanović iz Tuzle

Dino Okanović, 23-godišnji Tuzlak, posljednji je put viđen u utorak oko 13 sati u blizini Doma zdravlja Tuzla. Od tada mu se izgubio svaki trag, a njegova dva broja mobilnog telefona su nedostupna.

Dino Okanović - Avaz.ba

Prešao sam Tuzlu uzduž i poprijeko i od nisam ga uspio naći. Zato smo uputili apel svima koji su ga eventualno vidjeli da nam se jave. Nikad nije pravio nikakve probleme – kaže za “Avaz” njegov brat Denis.

Dino Okanović visok je 185 centimetara i ima prirodno plavu kosu, uredno pošišanu, plave oči, svjetlijeg je tena te nosi dioptrijske naočale. Imao je na sebi tamnoplavu kožnu jaknu, donji dio trenirke crne boje i majicu kratkih rukava iste boje. Na nogama je imao sive patike, a na glavi teget kačket.

Porodica moli sve koji ga vide ili znaju nešto o mladiću da odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu. Brojevi telefona na koje ih možete kontaktirati su +38761884623 i +38761845066.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh