Crna hronika

U Brčkom nestala Vedrana Damjanović, policija moli građane za pomoć

Policija Brčko distrikta zamolila je građane za pomoć u pronalasku 32-godišnje Vedrane Damjanović čiji je nestanak prijavljen jutros oko pet sati.

Vedrana Damjanović - Otisak.ba

Damjanović je izašla iz porodične kuće u ulici Bakije Selimovića broj 299 i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Visoka je oko 165 centimetara, ima crnu dugu kosu, a kada je izašla na sebi je imala šarene helanke, crno sivu tuniku i nije imala obuću.

Policijski službenici odmah su izašli na teren i započeli potragu u kojoj učestvuje i Odjel za javnu sigurnost Vlade Brčko distrikta, Granična policija, te Crveni križ Brčko.

S obzirom da dosadašnja pretraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta poziva građane da pomognu u pronalasku nestale, te da ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o nestaloj osobi iste dostave policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200“, saopšteno je iz Policije Brčko distrikta, piše “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh