Crna hronika

Epilog nesreća u Zvorniku: Za 10 mjeseci povrijeđeno šest pješaka, jedan poginuo

Na području u nadležnosti Policijske uprave Zvornik u proteklih 10 mjeseci u saobraćajnim nesrećama je povrijeđeno šest pješaka, dok je jedan poginuo, saopšteno je danas iz ove uprave.

Policija bh. entiteta RS - Screenshot/YouTube

Na području Policijske uprave Zvornik od danas do srijede, 13. novembra, biće pojačane kontrole saobraćaja i pješaka, s ciljem poboljšanja stanja u oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Policijska uprava Zvornik apeluje da se pješaci, naročito oni starije životne dobi, kreću po površinama predviđenim za njih, da noću i u uslovima smanjene vidljivosti koriste svjetloodbojne prsluke, te da ne nose tamnu odjeću.

Zvornička policija apeluje da se vozači pridržavaju odredaba Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima, prenosi “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh