Crna hronika

Ubio suprugu, pa presudio sebi, tijela pronašla kćerka

Kenan Bešić ubio je suprugu Senadu, a zatim izvršio samoubistvo. Tragedija se sinoć dogodila u garaži porodične kuće.

Tragedija u Gornjem Kotorcu - ATVBL.com

Kenan je pucao iz puške, a njegovo i Senadino tijelo pronašla je, juče ujutro, njihova kćerka koja je pozvala policiju.

Razlozi porodične tragedije, u Gornjem Kotorcu još uvijek su nepoznanica. Iza Senade i Kenana Bešića ostale su dvije maloljetne kćerke.

Pet sati policija i tužilac obavljali su uviđaj. Porodična tragedija šokirala je komšije. Kažu da su Bešići živjeli od poljoprivrede i da su uvijek izgledali kao skladan bračni par, piše “ATV“.

“Kao komšije dobri su bili, poznavali smo se, pozdravljali smo se, ne mogu da shvatim da je tako nešto moglo da se desi, to je mene sad šokiralo ja ne znam šta da kažem”, kaže komšinica Stana Pekić.

Das u Bešići bili dobre komšije slaže se i Milka Džil.

“Kaže neko da se to u devet sati sinoć pucalo, ali ne znaju ni šta je, ni ko je. Jutros ustali i vidimo. Kako su živjeli? Super, stvarno su kao komšije bili super i živjeli su dobro”, priča komšinica Milka Džil.

Nakon uviđaja tijela su prebačena u mrtvačnicu u Miljeviće. Po naredbi tužioca, danas će biti izvršena obdukcija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh