Crna hronika

Istočno Sarajevo: Muškarac ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo

Dva beživotna tijela supružnika pronađena su u Gornjem Kotorcu pored Istočnog Sarajeva, potvrđeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

porodična kuća- Avaz

U naselju Gornji Kotorac u Istočnoj Ilidži u porodičnoj kući jutros su pronađena dva tijela, potvrdila je za “Avaz” Vesna Stokanović, portparol PU Istočno Sarajevo.

– Radi se o osobama inicijala K. B. i S. B. Tačan uzrok smrti još nije poznat. U toku je uviđaj i vještak je na mjestu događaja – kazala je Stokanović.

Kako “Avaz” saznaje, Kenan Bašić ubio je suprugu Senadu, a potom presudio sebi.

Prema nezvaničnim informacijama, supružnici su pronađeni u garaži ispod stana u porodičnoj kući, a pojedine komšije su čule i pucnjavu.

Riječ je o povratničkoj porodici koja je bavila plasteničkom proizvodnjom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh