Crna hronika

Teška nesreća u Tuzli: U sudaru tri vozila povrijeđeno više osoba

Teža saobraćajna nezgoda danas oko 15:40 sati dogodila se na raskrsnici ulica Sarajevska i Mehmedalije Maka Dizdara u Tuzli odnosno kod tzv. Hametove buvlje pijace.

saobraćajna nesreća- Tuzlanski

Kako nezvanično saznaje “Tuzlanski” u nezgodi u kojoj su učestvovala tri puntička motorna vozila povrijeđeno je više osoba kojima je na licu mjesta pružna prva pomoć od strane Službe hitne medicinske pomoći – Dom Zdravlja Tuzla, nakon čega su učesnici nezgode prevezeni u Univerzitetski Klinički Centar Tuzla na daljnje liječenje.

U MUP-u TK za sada ne raspolažu informacijama o stepenu povreda, kao ni o uzrocima ove nezgode koji će biti utvrđeni nakon što policijski službenici PS Istok obave sve potrebne uviđajne radnje.

Na dva vozila koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta. Saobraćaj u ovom dijelu grada trenutno se odvija otežano.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh