Crna hronika

Nekoliko hitaca ispaljeno na porodičnu kuću u Bosanskom Petrovcu

Za sada nepoznata osoba, ili više njih, jutros oko 5 sati ispalila je nekoliko hitaca na porodičnu kuću Rodić u naselju Bara u opštini Bosanski Petrovac.

Nekoliko hitaca ispaljeno na porodičnu kuću u Bosanskom Petrovcu - Avaz.ba

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova USK Ale Šiljdedić rekao je da je vlasnik kuće D. R. obavijestio policiju koja je izašla na lice mjesta.

Prema njegovim riječima, obavljen je uviđaj, a provodi se i kriminalistička istraga u smjeru otkrivanja počinioca. O slučaju je obaviješteno tužilaštvo, koje je konstatiralo da je riječ o krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti.

Kako “Avaz” saznaje, jedan metak je probio ulazna vrata, odbio se o zid, a zatim probio i sobna vrata, kod kojih je i pronađen. Zrno je odneseno na analizu da se utvrdi iz kojeg oružja je pucano. Povrijeđenih, nasreću, nije bilo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh