Crna hronika

Detalji obračuna u Čatrnji: Obilazio kolonu kod naplatne kućice pa posječen čakijom

Trojica muškaraca su povrijeđena, a trojica uhapšena, nakon masovne tuče koja je izbila ispred naplatnih kućica u Čatrnji, na autoputu Banjaluka – Gradiška, i to nakon što je pasat obilazio kolonu, a zatim zakačio ford fijestu, ispred koje je htio da se ubaci.

Obračun u Čatrnji - Nezavisne.com

Potvrdili su to policijski izvori, koji dodaju da je tokom ovog obračuna potegnuta i čakija, koju su istražioci tokom uviđaja pronašli.

“Ispred naplatnih kućica u Čatrnji u nedjelju formirala se kolona u pravcu Gradiške. Tako je i došlo do ovog incidenta, koji je Policijskoj upravi Gradiška prijavljen oko 16.25”, potvrdili su izvori “Nezavisnih“.

Kako dodaju, dosadašnjom istragom je utvrđeno da je Safet Ibrahimović (28) iz Gradiške, koji je vozio ford fijestu, bio u koloni, a s njim u vozilu bili su i njegov sugrađanin Dijego Čizmić (49), te Banjalučanin David Pavić (60).

“U jednom momentu naišao je pasat, koji je prošao kolonu idući zaustavnom trakom. Vozač pasata, Banjalučanin Živko Čiča (59), s kojim su u vozilu bili njegov sin Ranko Čiča (29) te Radovan Nikolčić (31), pokušao je da se ubaci ispred fijeste, ali mu to Ibrahimović nije dopustio, te je došlo do manjeg sudara ta dva vozila”, navode sagovornici “Nezavisnih”.

Kako ističu izvori, potom je Ibrahimović, zajedno s Pavićem i Čizmićem, napao Živka Čiču, a onda i njegove saputnike Ranka i Radovana.

“Ibrahimović je pritom vozilom udario Nikolčića, kojem je tada slomljen prst, ali i Ranka Čiču, koji ima lakše povrede”, pojašnjavaju sagovornici.

U tom opštem metežu, kako dodaju izvori, Pavić i Čizmić su, prvo jedan, a zatim i drugi, čakijom lakše povrijedili Živka Čiču, koji ima posjekotine na ruci. Potom su oštetili i pasat.

“Pronađena je čakija, a uhapšeni su Ibrahimović, Pavić i Čizmić”, zaključuje jedan od izvora.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su pripadnici Policijske uprave Gradiška, a o svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Tužilac je naložio da se uhapšeni, nakon ispitivanja, puste na slobodu, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv njih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh