Crna hronika

Prostitucija u Tuzli i Srebreniku: U kafani i kući podvodile djevojke

Uhapšene 34-godišnja A. D. Đ. iz Tuzle i 53-godišnja S. T. iz Srebrenika

Uspješna akcija pripadnika MUP-a TK

Pripadnici Odsjeka za borbu protiv organiziranog kriminaliteta Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona jučer su izveli akciju kodnog naziva „Leptir“, u kojoj su pale 34-godišnja A. D. Đ. iz Tuzle i 53-godišnja S. T. iz Srebrenika. One se sumnjiče da su počinile krivično djelo navođenja na prostituciju.

Kako je potvrđeno iz MUP-a TK, policajci su više mjeseci pratili osumnjičene. Na osnovu naredbe Općinskog suda Srebrenik, pretresene su dvije lokacije u Tuzli i Srebreniku.

Riječ je o ugostiteljskim i stambenim objektima. Tom prilikom pronađeni su predmeti koji se mogu dovesti u vezu s krivičnim djelom.

Osumnjičene A. D. Đ. i S. T., uz izvještaj, danas su predate Tužilaštvu Tuzlanskog kantona na daljnje postupanje, prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh