Crna hronika

TINEJDŽERKA POSLIJE 6 MJESECI PRIZNALA DEČKU DA JE TRUDNA: Mladić se odlučio za JEZIV KORAK

Ejron Trejo imao je 16 godina kada je zabio nož u srce Breani Rouhselang (17) u Mišvakiju u Indijani

Tinejdžer je ubio svoju devojku i njihovu nerođenu bebu nakon što mu je rekla da je prekasno za pobačaj.

Ejron Trejo imao je 16 godina kada je zabio nož u srce Breani Rouhselang (17) u Mišvakiju u Indijani.

Nakon ubistva u decembru 2018., policajcima je rekao da je planirao ubistvo nedelju dana. Trejo je izbo Breanu nakon što je otkrio da je trudna već šest meseci i prešla granicu za abortus. Rekao je policiji:

– Preduzeo sam radnju … Uzeo sam joj život – navodi ABC57.Trejo je rekao da je odlučio da joj zabode nož u srce “jer je mislio da će je brzo ubiti”. Potom je njeno telo odložio iza restorana, gde ga je policija pronašla 11. decembra.

Trejo se pred sudom izjasnio krivim za Breanino ubistvo i feticid,Njen otac Dejv rekao je da “nije bio svestan da se ovako nešto događa”. Dodao je:Treju preti Biće između 45 i 65 godina zbog ubistva Breane i između tri i 16 godina zatovra zbog optužbi za feticid. Trejo bi trebalo da bude osuđen 7. januara.

– Nismo ni znali da je moja ćerka trudna,piše Espreso


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh