Crna hronika

Vozaču kamiona dok je čekao u koloni ispred tunela Vranduk ukraden novčanik

Na magistralnom putu M-17, tačnije u koloni ispred tunela Vranduk, još nepoznata osoba jučer je iz kamiona ukrala novčanik, u kojem se nalazio određeni iznos novca.

Pripadnici MUP-a ZDK na licu mjesta - Avaz.ba

Prema zvaničnim informacijama iz zeničke policije, iz kamiona MAN ukraden je novčanik, vlasništvo F. A. iz Tešnja, piše “Avaz“.

U novčaniku se nalazio određeni iznos novca. Službenici policije poduzeli su mjere radi rasvjetljavanja krađe – kažu iz policije.

I dok se vozači ionako bore s višesatnim čekanjem u koloni, nastoje pobijediti nervozu i ugledati zeleno svjetlo na improviziranom semaforu, sada su i žrtve kradljivaca i džeparoša.

Dobre vijesti su da je najavljeno kako će se saobraćaj kroz trenutno omraženi tunel u regionu odvijati dvosmjerno od kraja mjeseca, kad bi haos trebao postati prošlost.

Inače, rok za završetak svih radova u sklopu rekonstrukcije tunela i oba mosta je mart naredne godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh