Crna hronika

Mladić iz Teslića poginuo sjekući šumu

Mladić čiji su inicijali R.Đ. (33) iz Teslića, smrtno je stradao radeći u šumi na sječi drveta u Gornjim Vijačanima opština Prnjavor.

Sječa šume - Ilustracija/Agroklub.ba

Policijski službenici policijske stanice Prnjavor postupili su po zaprimljenoj prijavi od 15. oktobra i izvršili uviđaj u prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Prnjavor i republičkog inspektora rada u mjestu Gornji Vijačani kod Prnjavora, gdje je smrtno stradao tridesettrogodišnjak iz Teslića. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva (OJT) Banjaluka – navela je u saopštenju portparol PU Banjaluka, Marija Markonović.

K3” nezvanično saznaje da se radi o Radomiru Đuriću koji se okliznuo i pao sa litice tokom sječe drveta, gdje je došlo do preloma vratnih pršljenova.

Takođe, nezvanično, radio je za privatnu firmu koja se bavi uslužnim djelatnostima u šumarstvu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh