Crna hronika

Poklopilo ga drvo, na mjestu ostao mrtav

Stojan Miletić zvani Ćola (49) iz sela Dubica, kod Mrkonjić Grada, poginuo je u utorak kada je prilikom sječe drva u šumi na njega palo stablo.

Sječa drva - RadioSarajevo.ba

Kako saznaju “Nezavisne“, tragedija se desila oko podne dok je Miletić sa poznanicima sjekao drva, a u jednom trenutku stablo se okrenulo na panju i obrušilo na njega te je nesrećni muškarac na mjestu ostao mrtav.

Miletić, kako su nam rekli mještani, nije bio oženjen i nema potomaka, a živio je sam u jednom zaseoku.

“Selo Dubica, udaljeno oko 20 kilometara od Mrkonjić Grada, ima nekoliko zaselaka. Dosta je razuđeno i naseljeno uglavnom starijim mještanima. Manje-više, svi su isti dan čuli za ovu tragediju i šokirali su se”, priča naša sagovornica, koja je poznavala Miletića.

Dodaje da je Miletić bio vrijedan i uvijek na usluzi mještanima i poznanicima.

“Nije bio zaposlen, već se, kao i svi ostali mještani, uglavnom bavio poljoprivredom i snalazio se kako je znao i umio, kao i svaki seljak. Bio je pošten, to mogu sa sigurnošću da vam kažem. Kobnog dana je sa nekoliko poznanika pripremao drva, ali ne znam da li sebi ili nekom drugom. Čim se nesreća desila, priskočili su mu u pomoć, ali mu nije bilo spasa”, kaže naša sagovornica.

Kako je saopšteno iz policije, Stanici Mrkonjić Grad prijavljeno je oko 12.15 da je u mjestu Dubica od povreda zadobijenih prilikom sječe šume nastradao S.M.

“Uviđaj na licu mjesta događaja izvršili su policijski službenici zajedno sa mrtvozornikom Doma zdravlja Mrkonjić Grad. O svemu je obaviješten dežurni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju tijela”, naveli su iz policije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh