Crna hronika

Policija traži pomoć u otkrivanju ubice Lane Bijedić iz Mostara

Policija u zapadnoj Hercegovini traga za počiniocima ubistva devetnaestogodišnje Lane Bijedić iz Mostara. Ona je jučer oko 19 sati pronađena u rijeci Studenčici pored Ljubuškog.

Lana Bijedić - Facebook

Iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona zamolili su građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja su interesantna za naprijed navedeni događaj i osobu da jave najbližoj policijskoj stanici ili Upravi policije na telefonski broj 039 830 808.

Podsjećamo, tijelo je u mjestu Studenci pored Ljubuškog, u rijeci Studenčici ugledao ribar. On je obavijestio policiju, a nastradalu su iz rijeke izvukli pripadnici Gorske službe spašavanje iz Ljubuškog i Čitluka.

Iz porodice Bijedić danas su demantovali da je Lana unuka bivšeg čuvenog političara Džemala Bijedića. Lana je praunuka njegovog brata Salke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh