Crna hronika

Nasilnik napao ženu, pretukao ga njen sin

Banjalučki policajci slobode su lišili Nemanju P. (26) i Marka D. (20) zbog sumnje da su učestvovali u tuči u Banjoj Luci.

Policija RS - Radiosarajevo.ba

Pripadnicima Policijske uprave Banja Luka jučer je prijavljeno da je izbio prvo verbalni, a zatim i fizički sukob više osoba. Policija na mjestu događaja nije zatekla učesnike tuče.

Operativnim radom na terenu policija je brzo identifikovala aktere. Utvrđeno je da je Nemanja P. napao 42-godišnju ženu, koja je tom prilikom zadobila više povreda. U sve se umiješao njen sin Marko D., koji je pretukao Nemanju D., pišu “Nezavisne“.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se, nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh