Crna hronika

Banja Luka: Mladić pretukao muškarca koji mu je istukao majku

Nemanja Panić (26) i Marko Dmitrović (20) iz Banjaluke uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u tuči do koje je došlo juče u Ulici Carice Milice u Banjaluci.

Policija RS - Nezavisne.com

Prema informacijma portala “Srpska“, Panić se prvo posvađao sa Dmitrovićevom majkom (42) , a zatim je i fizički napao.

– On ju je tom prilikom više puta udario šakom po glavi i nanio joj više povreda u vidu hematoma i posjekotina. Kada je to vidio Dmitrović, on je zatim napao Panića i njemu nanio više povreda po glavi i tijelu – kaže izvor “Srpske”.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da im je prijavljena tuča i da su odmah izašli na lice mjesta, ali da nisu nikog zatekli.

– Daljim radom na terenu identifikovani su N. P. i M. D. i uhapšeni. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac OJT Banjaluka – rekla je portaprol PU Banjaluka Marija Markanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh