Crna hronika

Dvije djevojke iz Srbije povrijeđene u nesreći kod Zenice, jedna mora na operaciju

Dvije državljanke Srbije povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Vraca kod Zenice.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Prema informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila dogodila se oko 18:30 sati, a povrijeđene su dvije državljanke iz Srbije koje su prevezene u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Jedna učesnica saobraćajne nesreće zadobila je teže tjelesne povrede te će biti podvrgnuta operativnom zahvatu dok su kod druge konstatovane lakše tjelesne povrede pa je njeno stanje nakon hospitalizacije na Urgentnom bloku stabilno.

Saobraćaj je nakon obavljenog uviđaja normalizovan u 20:20 sati, a na alternativnom putu i magistralnom putu M-17 zabilježene su velike gužve te se vozačima apeluje mirna vožnja i poštivanje saobraćajnih znakova, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh