Crna hronika

Mladići iz Banovića stopirali u Briješću, pa ostali bez satova i mobitela

Oko 22.30 sati “pokupio” ih bijeli automobil u kojem su bila dvojica muškaraca. Po dolasku u Osijek, uz prijetnju pištoljem ih opljačkali i istjerali iz auta.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Sarajevskoj policiji jučer rano ujutro obratio se M. H. iz Banovića i prijavio da su on i njegov prijatelj opljačkani, nakon što su stopirali nepoznate osobe u automobilu u naselju Briješće.

Prema navodima iz prijave, M. H. i H. G. su oko 22.30 sati stopirali bijeli automobil u kojem su bila dvojica muškaraca.

Nakon što su došli do naselja Osijek u općini Ilidža, nepoznate osobe iz vozila su im, uz prijetnju pištoljem, ukrale satove i telefone, a potom ih istjerale iz vozila.

Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju prijavljenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca – saopštila je policija, prenosi “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh