Crna hronika

Htio u Japan pa sjekirom pobio porodicu: Jeziva ispovijest Nezira Kamenice ledi krv u žilama

Nezir Kamenica je u Kantonalnom sudu u Sarajevu osuđen na 20 godina zatvora jer je 2. maja 2017. u selu Bogušići kod Goražda ubio majku Zehru Kavazović, nanu Šemsu Džabija, te očuha Ifeta Kavazovića.

Nezir Kamenica - Screenshot

Kamenica je osuđen jer je sjekire stavio za pas iza leđa, te riješio da na okrutan i podmukao način pobije ukućane, piše “Depo“.

Je li sistem zakazao, zašto je 2136 znakova japanskog jezika bilo uzalud naučeno, kakve misli se roje u glavi do trostrukog ubistva i pokušaja samoubistva u ćeliji?

“Krvni delikti” naziv je dokumentarnog serijala koji je bio emitovan u programu Federalne televizije. U utorak, 24. septembra, prikazana je druga epizoda.

Autorica serijala je Elma Kazagić, snimatelj je Almir Čaušević, majstor tona Boris Kragulj, a montažer Jasmin Nalo.

Pogledajte serijal.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh