Crna hronika

U dvorištu kuće objesio se bubrežni bolesnik Armin Ćurić, kojem su građani sakupili novac za transplantaciju

Jutros oko 6 sati u dvorištu porodične kuće u Gračanici objesio se Armin Ćurić Ćura, bubrežni bolesnik. Pronašli su ga članovi porodice i obavijestili policiju. Ljekar mrtvozornik je konstatirao smrt, a završen je i uviđaj.

No image - Haber.ba

Supruga i djeca, rodbina i komšije i cijela Gračanica su u šoku, jer je već bila pokrenuta velika humanitarna akcija za transplantaciju bubrega, s obzirom na to da je Armin pune četiri godine na hemodijalizi u gračaničkoj bolnici. Organizirane su brojne humanitarne akcije “Za Armina”. Jedna od organizatorica akcije jutros kada je čula ovu tužnu vijest, u suzama je i šoku. Ona je sinoć oko 24 sata razgovarala s Arminom, prenosi “Avaz“.

– Bio je radostan što akcija ide dobro, što je već prikupljeno više od 50 hiljada maraka, što će se sakupiti ostatak sredstava za transplantaciju, a onda jutros se nešto slomilo u našem Arminu. Svi smo u šoku. Akcija se obustavlja, našeg Armina Ćurića Ćure više nema – kazala je L. Š.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh