Crna hronika

Tragedija kod Živinica: Kombi usmrtio ženu

De­ve­de­se­tje­dno­go­diš­nja H.O. iz Živi­ni­ca po­gi­nu­la je u su­bo­tu na­veče ka­da ju je, dok je pje­šačila, uda­rio kom­bi mer­ce­des, a ko­jim je uprav­ljao se­dam­de­set­dvo­go­diš­nji S.S. iz Gra­dačca.

Tragedija kod Živinica- Screenshot

Iz MUP-a Tu­zlan­skog kan­to­na za “Ne­za­vi­sne” je rečeno da se tra­ge­di­ja do­go­di­la oko 19.50 u na­se­lju Li­tve, op­šti­na Živi­ni­ce.

“Sta­ri­ca je po­gi­nu­la na li­cu mjes­ta”, ka­za­li su iz po­li­ci­je, te do­da­li da je o ne­sreći oba­vi­je­šten dežur­ni tužilac, ko­ji je iza­šao na li­ce mjes­ta, te iz­vršio uviđaj za­je­dno sa po­li­caj­ci­ma iz Živi­ni­ca.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh