Crna hronika

Zmaj na slobodi: Ukinut pritvor Iliji Grahovcu jer je dao “junačku riječ”

Sudija Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu Željko Čegar ukinuo je pritvor Iliji Grahovcu poznatijem kao Zmaj od Šipova.

Ilija Grahovac - Srpskainfo.com

Pritvor je ukinut jer se Grahovac obavezao da će se redovno javljati u sud.

Obećavam i dajem junačku riječ da ću dolaziti redovno u sud, a ako ne dođem kaznite me 100 puta strožije – rekao je Zmaj.

Grahovcu se sudi zbog nanošenja tjelesnih povreda Stanku Savičiću koga je prema optužnici udario čekićem u glavu.

Duško Tomić, advokat Ilije Grahovca, izjavio da je zadovoljan odlukom suda.

U pitanju je greška, možda čak i moja zbog neodazivanja na poziv. U karijeri nisam vidio ovoliko policajaca u sudnici, a u pitanju je krivično djelo tjelesna povreda – objasnio je Tomić.

Podsjetio je da je oštećeni u postupku prethodno nožem izbo Ilijinu kravu. Oštećeni je kako tvrdi Tomić još ranije izjavio da ne želi krivično gonjenje Zmaja od Šipova.

On je štrajkovao glađu dok je bio u pritvoru u KPZ Tunjice u Banjaluci. Zbog toga je juče morao primiti infuziju, jer se osjećao loše, piše “Srpskainfo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh