Crna hronika

Iznenadna smrt mladića: Odveo djevojku u apartman pa mu srce nije izdržalo

U apartmanu u Hercegnovskoj ulici u Trebinju je prije tri dana pronađeno tijelo 26-godišnjeg Nikole Novčića iz Trebinja. Policija nije željela davati informacije o uzroku smrti mladića, ali se ipak nezvanično doznaje da je mladić preminuo usljed zatajenja srca.

Apartman u kojem je pronađeno tijelo - Avaz.ba

Noćni poziv

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave Trebinje, slučaj im je prijavljen oko 23 sata.

Službenici Policijske stanice Trebinje 28. avgusta oko 23 sata prijavljeno je da je pronađeno jedno tijelo muške osobe. Uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje, obavili su službenici Policijske uprave Trebinje – izjavila je Vanja Antelj, portparol PU Trebinje.

Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva Trebinje, potvrdio je da je porodica već preuzela tijelo.

– Prema dosadašnjim saznanjima, nema indicija da se radi o krivičnom dijelu, a porodica je preuzela tijelo preminulog – izjavio je Vukanović.

Obdukcija tijela preminulog mladića nije rađena.

Kako se nezvanično saznaje, mladić je unajmio apartman u kojem je bio s djevojkom.

Pozvala Hitnu

Kad mu je pozlilo, djevojka je pozvala Hitnu pomoć, ali su ljekari, došavši na mjesto događaja, mogli samo konstatirati smrt. Iz policije i Tužilaštva nisu željeli davati informacije usljed čega mladićevo srce nije izdržalo.

Sahrana preminulom mladiću obavit će se danas na groblju Banjevci.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh