Crna hronika

SAD: Pomahnitali mladić likvidirao tri osobe pa trčao nag

Supruga, sin i punica Blejka Bivensa (Blake, 24), igrača bejzbol ekipe Tampa Bej rejs iz Sjedinjenih Američkih Država, žrtve su stravičnog trostrukog ubistva, koje je počinio Metju Bernard (Mathew, 18), brat ubijene supruge igrača, piše ”Daily Mail”.

No image - Haber.ba

Bivens je za tragediju saznao samo nekoliko sati pred utakmicu u kojoj je trebao igrati. Nije objavljeno na koji način su počinjena ubistva, mada je Bernard viđen s automatskom puškom.

Slučaj je dobio na bizarnosti nakon što je objavljen šokantan snimak na kojem se vidi kako policija pokušava uhvatiti Bernarda dok bježi s lica mjesta potpuno nag. Policajci su ga na koncu savladali i priveli.

Iz Tampa Bej rejsa su izjavili saučešće svom igraču.

– Srca su nam slomljena zbog Blejka, ožalošćeni smo i saosjećamo s njim, te ćemo ga podržati na sve moguće načine. Molimo sve da poštuju porodicu Bivens i njihovu privatnost u ovim teškim trenucima – stoji u saopćenju, prenosi “Fena”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh