Crna hronika

UHAPŠENA MAJKA KOJA JE OSTAVILA NOVOROĐENČE U KONTEJNERU

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao da je MUP pronašao i uhapsio majku koja je ostavila tek rođenu bebu u kontejneru u Žarkovu.

Beba - Telegraf.rs

On je novinarima rekao da joj je određeno policijsko zadržavanje (do 48 sati), a da očekuje da će odgovarati za teško djelo i da će tužilaštvo tražiti da joj se odredi pritvor.

– Nema ništa što može da opiše kada u kontejneru nađete mali život. Srećom, živo dijete, koje je pod ozbiljnim nadzorom ljekara i koje pokazuje dobar oporavak nakon svega toga – rekao je Stefanović.

Dodao je da mu je žao što ljudi ne razumiju koliko se neki bore da imaju djecu, koliko se muče i žele da usvoje dijete, a onda neko uradi ovakav, kako je rekao, bezuman, monstruozan potez.

– Ne mogu kao roditelj da razumijem da se neko odrekne takvog malog života – dodao je Stefanović.

Drago mu je, kaže, što je dijete živo i zdravo.

– Krivičnim sankcijama se niko nikada ne raduje, ali su neophodne da se pokaže da tako nešto ne može da se dešava – podvukao je ministar.

On je naveo da postoji mnogo institucija u zemlji koje mogu da pruže svaku vrstu pomoći, kojima građani mogu da se obrate, te da nema razloga da učine bilo šta nažao sebi ili drugima,prenosi Hayat

– Hvala svima koji su na treptaj oka reagovali da dijete bude zbrinuto – zaključio je Stefanović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh