Crna hronika

Detalji ubistva u Sarajevu: Mladić iskrvario na asfaltu nakon uboda nožem

Mladić koji je ubijen večeras na ulici u sarajevskom naselju Vojničko Polje stradao je od uboda hladnim oružjem u predjelu vrata.

No image - Haber.ba

Svemu je navodno prethodila svađa i tučnjava nekoliko osoba, a nakon što je mladić priskočio u pomoć zadobio je smrtonosne udarce i ubode hladnim oružjem poslije čega je iskrvario na asfaltu.

Saznajemo i da je tokom sukoba korištena i sjekira kojom je povrijeđena druga osoba.

“Dežurni tužilac rukovodi uviđajem. Jedna osoba je smrtno stradala, druga prevezena na ukazivanje pomoći, a treća uhapšena, dok je četvrta pod kontrolom policije”, kazala je za “Klix” Azra Bavčić, glasnogovornica Tužilaštva KS.

Očevici su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć, a na mjesto ubistva su stigle tri policijske patrole.

Cijelo područje u ulici Adija Mulabegovića je ograđeno policijskim trakama, a uviđaj je u toku.

Stanari obližnjih zgrada nisu bili raspoloženi za razgovor osim što su mahom poručili da je sigurnosna situacija narušena i da često u strahu šetaju ulicama ovog naselja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh