Crna hronika

Dan žalosti: Otac i sin iz Berkovića kod Trebinja stradali u eksploziji ručnih bombi

U opštini Berković proglašena je dvodnevna žalost povodom tragičnog događaja u kojem su živote izgubili Ranko Đurica (51) i njegov petnaestogodišnji sin Milorad.

Berkovići - Wikipedia.org

Radenko Đurica i njegov petnaestogodišnji sin, čija su tijela jučer pronađena u napuštenoj kući u mjestu Hatelji, opština Berkovići, stradali su od aktiviranja eksplozivne naprave, potvrđeno je Srni iz Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, piše “Srna”.

Portparol tužilaštva Srđan Vukanović rekao je da je izvršen uviđaj i da su pronađene dvije kašike od ručnih bombi i još jedna neeksplodirana ručna bomba.

Odluku o proglašenju dvodnevne žalosti donio je načelnik opštine Berković Nenad Abramović.

U dane žalosti na zgradama svih javnih institucija zastave će biti spuštene na pola koplja, a na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

Radio Berkovići i drugi mediji sa područja opštine Berovići dužni su svoje programske sadržaje prilagode danima žalosti.

“Opština Berkovići i njeni građani izražavaju saučešće i saosjećaju sa porodicom stradalih zbog njihovog teškog gubitka”, objavljeno je na sajtu opštine Berković.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh