Crna hronika

Potukle se žene, pet ih završilo završilo u tuzlanskoj bolnici

Pet žena iz Gradačca, inicijala D.M., R.M., A.V., S.V. i H.M. upućene su u Univerzitetski klinički centar Tuzla nakon tuče kojoj je prethodila žustra verbalna rasprava.

UKC Tuzla - Twitter

Kako navode mediji, u poslijepodnevnim satima ženska osoba inicijala R.M. (39) obratila se Policijskoj Upravi Gradačac i prijavila pedesetpetogodišnju S.J. iz Vučkovaca, navodeći da je upućivala prijetnje i psovke njezinoj majci, nakon čega je sa nekoliko žena došla u privatnu kuću R.M. gdje je nakon rasprave došlo i do razmjene udaraca.

Intervenisala je Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Gradačac, nakon čega je pet žena prevezeno u UKC Tuzla. O stepenu povreda ljekari se još uvijek nisu izjasnili. Razlog do kojeg je došlo do razmjene udaraca između žena i rasprave koja je prethodila, nije poznat, piše “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh