Crna hronika

Beograđanka opljačkale Arapkinju u centru Sarajeva

Sinoć, oko 21.10 sati, u ulici Ferhadija, općina Stari Grad Sarajevo, policijski službenici uhapsili su djevojku N.I., rođena 1996. godine u Beogradu, nastanjena u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo krađa.

Policija FBiH - 6yka.com

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, ova je djevojka jučer u 19.45 sati u istoj ulici ukrala mobitel od S.S.A.A, državljanke Ujedinjenih Arapskih Emirata.

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a N.I. je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici I PU nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem – saopšteno je, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh