Crna hronika

Mladić u Kupresu udario automobilom u rasvjetni stub i poginuo

Jedna osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo protekle noći iza dva sata u mjestu Viline Kuće pored Kupresa.

Policija - Ilustracija/Nezavisme.com

U nesreći je, prema pisanju “Fene”, poginuo dvadesetčetverogodišnji mladić M. M. iz Kupresa. Na mjesto događaja izašli su policijske djelatnici te su utvrdili da je u nesreći sudjelovalo vozilo marke “BMW”, koje se zabilo u rasvjetni stub i betonsku ogradu uz cestu.

Djelatnici Policijske postaje Kupres u 2 sata i 50 minuta zaprimili su dojavu da se dogodila saobraćajna nesreća na magistralnoj cesti M-16 u mjestu Viline kuće pored Kupresa te da ima ozlijeđenih osoba.

Od siline udara na mjestu je poginuo vozač automobila M. M. iz Kupresa, dok je suvozač 23-godišnji A. M., također iz Kupresa, zadobio teške tjelesne povrede te je prebačen u bolnicu u Livnu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh