Crna hronika

Sedam osoba povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u Živinicama

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila dogodila se noćas oko 21:05 sati na raskrsnici Ciljuge – Bašigovci koja je regulisana semaforskom signalizacijom u ulici Toplička, općina Živinice.

Saobraćajna nesreća u Živinicama - Tuzlanski.ba

U nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila Kia i Mercedes te kombi vozilo marke Volkswagen. Na mjestu nezgode službenici PU Živinice trenutno obavljaju uviđaj zbog čega će doći do otežanog odvijanja saobraćaja na ovom dijelu magistranog puta.

Kako je potvrdio dežurni operativni službenik u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona za “Tuzlanski” u nesreći je povrijeđeno sedam osoba.

“Četiri osobe upućene su u UKC Tuzla dok su tri osobe primljene u Dom zdravlja Živinice kako bi im bila pružena ljekarska pomoć. Za sada nemamo informacije o kakvim se povredama radi”, saopšteno je iz MUP-a TK.

Uzrok ove teške saobraćajne nezgode biće poznat nakon okončanja uviđajnih radnji od strane službenika MUP-a TK.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh