Crna hronika

Pročitajte jezivu prijetnju koju je dobio Emir Nuhić

Imamu džemata Blagaj-Japra kod Bosanskog Novog, Emiru Nuhiću ponovo su upućene prijetnje smrću putem Facebooka, i to od istog korisnika koji je već ranije uhapšen zbog prijetnji koje mu je upućivao.

Emir Nuhić - RadioSarajevo.ba

Danijel Rajković već je ranije privođen u maju ove godine zbog prijetnji koje je upućivao imamu Nuhiću i njegovoj porodici.

Tada je i Danijel Rajković saslušan u prostorijama MUP-a RS, kao i imam Emir Nuhić, ali je ovih dana Danijel Rajković ponovio svoje prijetnje prema njemu.

“Hristos Vaksrese keru balkanski. Kakva ti je boja kože lizao bih nož poslije klanja tvoga. Jedan Bog Isus Hristos. Džabe me prijavljuješ. Ja sam žedan balkanske krvi, majku ti j***”. Ovdje u policiji sve četnici. Svi bi vas klali kao što i treba. Nož je za baliju. Mater ti poganu”, napisao je u svojoj poruci Danijel Rajković, piše “Radio Sarajevo“.

Poruka za imama Nuhića – RadioSarajevo.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh