Crna hronika

Mlađi migrant smrtno stradao u Tuzli, sumnja se da je ubijen

Muška osoba mlađe životne dobi noćas je preminula u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) u Tuzli nakon incidenta koji se dogodio u blizini Tržnog centra Omega u ovom gradu.

Policija FBiH - Ilustracija/Twitter

Kako saznaje “Klix” od izvora iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, muška osoba mlađe životne dobi, najvjerovatnije migrant, noćas je oko 1:30 sati vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u tuzlanski UKC gdje je okvirno pola sata kasnije preminula.

U Kantonalnom tužilaštvu u Tuzli trenutno postoje sumnje da su ovog muškarca ubila dvojica mlađih muškaraca, najvjerovatnije migranata, koji su nakon napada pobjegli u pravcu Glavne autobuske stanice u Tuzli.

Saznajemo da su na mjestu događaja, koje je pedesetak metara udaljeno od tuzlanskog tržnog centra, primijećene velike količine krvi.

Tačan uzrok smrti još uvijek nije utvrđen s obzirom na to da otežavajuću okolnost za obavljanje obdukcije tijela predstavlja utvrđivanje identiteta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh