Crna hronika

Zbog velikih padavina tri osobe povrijeđene u dva udesa u razmaku od četiri minute

Tri osobe su povrijeđene u dvije saobraćajne nesreće koje su se u poslijepodnevnim satima, u razmaku od četiri minute, dogodile na području Kladnja.

Policija FBiH - 6yka.com

Kako su za “Klix” kazali iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK), prva saobraćajna nesreća se dogodila u 17:50 sati u mjestu Stanovi.

U ovoj saobraćajnoj nesreći je došlo do prevrtanja automobila, a tom prilikom su dvije osobe zadobile povrede. One su prevezene u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje će im biti ukazana ljekarska pomoć.

Samo četiri minute kasnije, odnosno u 17:54 sati u mjestu Gojakovići došlo je do sudara tri vozila, a tom prilikom jedna osoba je povrijeđena. Ona je prevezena u Dom zdravlja u Živinicama zbog zbrinjavanja povreda.

Uviđaj u obje saobraćajne nesreće obavljaju službenici Policijske stanice Kladanj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh