Crna hronika

Preminula žena povrijeđena u sudaru kod Banjaluke

Žena čiji su inicijali N.Š, koja je 20. jula povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Prijakovcima, kod Banjaluke, preminula je od zadobijenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Saobracajna nesreca - Srpskainfo.com

Pacijent N.Š. (70) je, uprkos svim naporima ljekara da joj spase život preminula juče ujutro u 9.45 sati – saopšteno je iz UKC, piše “Srna”.

U saopštenju se navodi da je pacijent čiji su inicijali T.Š. (72), koja je u istoj saobraćajnoj nesreći zadobila opekotine na 30 odsto tijela, svjesna, samostalno diše i za sada u stabilnom stanju. “U toku su dalje dijagnostičke i terapijske procedure”, dodaje se u saopštenju.

Pacijent čiji su inicijali LJ.M. (67), kako se navodi, takođe, povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Prijakovcima primljena je u ovu kliniku, a zadobila je opekotine koje su zahvatile 20 posto tijela, danas je operativno zbrinuta i stabilnog je zdravstvenog stanja.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u mjestu Prijakovci u subotu, 20. jula poginuo je Nikola Šukalo (74) iz Banjaluke, dok su četiri osobe povrijeđene.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh