Crna hronika

Ajla Sadiković imala dozvolu za pištolj, tereti se za pokušaj ubistva supruga

Tužilaštvo Kantona Sarajevo zatražilo je jednomjesečni pritvor za Ajlu Sadiković koja je iz vatrenog oružja ranila muža na jednom sarajevskom parkingu. Ona je osumnjičena za pokušaj ubistva.

No image - Haber.ba

Prijedlog za određivanje pritvora je podnesen zbog opasnosti od uznemirenja javnosti i ponavljanja krivičnog djela“, kazao je Alem Hamzić, glasnogovornik Tužilaštva KS.

Ročište za određivanje pritvora bit će održano danas. Kako se saznaje, ona je imala dozvolu za nošenje pištolja iz kojeg je pucala.

Bračne razmirice su dovele do incidenta, a kako se saznaje, u toku je brakorazvodna parnica između uhapšene Ajle i njenog supruga Denisa Sadikovića.

Pucnjava se dogodila na parkingu u naselju Ciglane gdje su se ovo dvoje supružnika trebali naći na kafi, ali je došlo do svađe, a navodno je Denis Ajlu pokušao silom ugurati u automobil, nakon čega je ona reagovala, piše “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh