Crna hronika

Uhapšen zbog otmice bivše djevojke: Sačekao je na parkingu i uvukao u automobil

Policija je uhapsila M.S. iz Banjaluke zbog sumnje da je počinio krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Policija bh. entiteta RS - Atvbl.com

Prema prijavi građana koja je upućena policiji oko pola sata iza ponoći, nasilnik je u ulici Ivana Kosančića uvukao djevojku u automobil ‘pasat’ i udaljio se u nepoznatom pravcu, piše “Srpskainfo“.

Blagovremenom reakcijom policijskih službenika, nedugo nakon zaprimljene prijave, na parking prostoru u ulici Branka Popovića, Banjaluka, pronađen je putnički automobil i osumnjičeni je lišen slobode – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Daljom istragom policija je utvrdila da je osumnjičeni bio u emotivnoj vezi sa oštećenom, nasilno je uvukao u automobil i oduzeo mobilni telefon i novac. Namjera osumnjičenog nasilnika bila je da primora nesretnu devojku da nastave emotivnu vezu.

O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za krivično djelo protivpravno lišenje slobode – saopšteno je iz policije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh