Crna hronika

Još jedno hapšenje u slučaju ubistva Damira Ostojića

U Zenici je uhapšen S.T iz Pala kojeg MUP RS dovodi u vezu sa ubistvom Damira Ostojića, te pokušaja ubistva njegove supruge Sandre Jošić iz Banjaluke.

No image - Haber.ba

U saopštenju se navodi da je S.T. transportovan u Banjaluku u prostorije Uprave za organizovani kriminal, gdje se sprovodi kriminalistička obrada, piše “N1“.

“Nakon završene kriminalističke obrade, lice će od strane pripadnika UOTK uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovedeno u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva – Posebno odjeljenje za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, na dalje postupanje”, navodi se u saopštenju MUP-a RS.

Podsjećamno, ranije su zbog sumnje u umiješanosti u slučaj uhapšeni Stefan Samardžija i Miloš Obradov. Ubistvo se dogodilo u noći sa srijede na četvrtak, 6. septembra 2018. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh