Crna hronika

Trebinjskog imama vrijeđali pod prozorom, a on se oglasio na Twitteru

Zabilježen je još jedan slučaj zastrašivanja povratnika, a ovaj put u Trebinju koji se desio Sadmiru Mustafiću, imamu i sekretaru Medžlisa islamske zajednice Trebinje.

Trebinje, BiH - Hotelleotar.com

Mustafić je danas na Twitteru objavio kako ga je sinoć snašla neugodna situacija kada mu je omladina, navjerovatnije u alkoholisanom stanju, došla pod prozor i uzvikivala brojne uvrede.

Sinoć je trebinjska mladost, njih trideset, i muško, i žensko, do 1:30 pjevala pod mojim prozorom ‘ne volim te Alija, zato što si balija’, i o Draži, četnicima, Srebrenici… Svoje ptičiće sam probudio bojeći se da ih kakva flaša o prozor ne probudi i ne ostavi trauma – napisao je trebinjski imam, što je izazvalo lavinu komentara i kritika na Twitteru.

On je ovaj slučaj prijavio policiji koja se pojavila na mjestu događaja i rastjerala omladinu. Međutim, na tome se uvijek sve i završi, piše “KlixKlix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh