Crna hronika

Oduzeto 1,1 kilogram marihuane, uhapšene dvije osobe

U akciji policije RS-a kodnog naziva “Jug 1“ pronađeno je 1,1 kilogram heroina, te oduzeta dva vozila, manja količina novca i drugi predmeti.

Zaplijena droge - Tanjug.rs

U ovim aktivnostima slobode su lišene dvije osobe – E.H. iz Bosanske Krupe i I.S. iz Prizrena i oni će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama biti predati Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor.

Protiv I.S. bit će podnesen izvještaj i za krivično djelo falsifikovanje isprave, potvrđeno je MUP-a RS, prenosi “Fena”.

Akciju su proveli Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) na području Kozarske Dubice.

Istraga u ovom predmetu rezultat je višemjesečne aktivnosti pripadnika Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, koja se vodila pod nadzorom okružnih javnih tužilaštava Banja Luka i Prijedor, a ostvarena je i saradnja s pripadnicima MUP-a Federacije BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh