Crna hronika

Tragedija: U BiH još jedno samoubistvo zbog kredita u švicarcima

Povodom još jednog tragičnog slučaja, samoubojstva zbog kredita, Udruženje korisnika kredita Švicarac poslalo je priopćenje za medije, gdje navode da se na samoubojstvo vješanjem, u nemogućnosti nalaženja rješenja za otplatu kredita u švicarskom francima, nažalost odlučila još jedna osoba.

Riječ je o Amri Sivić (46) iz Bosanske Krupe, iza koje su ostali suprug i dva sina.

UKK Švicarac u svom priopćenju navodi:

Na žalost zbog famoznog i izmišljenog CHF kredita, prije 4 dana desilo se i trideset i treće samoubojstvo.

Pokojna Amra koja je izvršila samoubojstvo vješanjem je bila uposlenica PS Bosanska Krupa.Njen suprug je radio u Hypo/Addiko banci u B. Krupi do zatvaranja iste, kada dobiva i otkaz na poslu. Bračni par Sivić podigao je kredit u spomenutoj Hypo/Addiko banci vezan za izmišljenu CHF valutu kako bi kupili kuću i riješili stambeno pitanje.

Poslije nekoliko godina uspješno vraćanih rata nisu se pomakli od podignute KM glavnice kredita (nažalost ista je glavnica i pored vraćanja rata porasla). Nemajući izlaza prodali su kuću kako bi zadovoljili financijske apetite Hypo/Addiko banke. Zbog svih tih dešavanja pokojna Amra je fizički i psihički pala i razbolila se, da bi svoju životnu agoniju okončala vješanjem 08.srpnja 2019. godine.

Na žalost, ovo je samo jedna obiteljska priča s nesretnim krajem, takvih obiteljskih priča imate na tisuće u BIH, sa dijagnozom koja se zove Hypo/Addiko banka, kaže se u priopćenju kojeg potpisuje predsjednik UKK Švicarac BIH, Kemal Duraković, prenosi Livno-online,piše Erotel


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh