Crna hronika

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Gradačca jedna osoba smrtno stradala

Jedna osoba je smrtno stradala, a tri su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 22:20 sati dogodila na dijelu puta Gradačac – Ormanica, u mjestu Vučkovci.

Policijski uviđaj - Novosti.rs

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK) su kazali da su u ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovali 37-godišnji D.S. iz Modriče koji je upravljao automobilom Hyundai i 22-godišnji S.I. iz Džakula kod Gračanice, a koji se nalazio za volanom automobila Volkswagen Touareg.

“Došlo je do direktnog sudara ova dva vozila. U automobilu Volkswagen Touareg povrijeđeni su vozač S.I. i dva saputnika, dok je vozač u automobilu Hyundai smrtno stradao na mjestu nesreće”, kazali su iz Operativnog centra MUP-a TK.

Uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Gradačac, a saobraćaj je na spomenutoj dionici puta bio obustavljen jutros do 4:10 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh