Crna hronika

Zijad poginuo nakon što se na njega srušio zid

U popodnevnim satima danas je u svom pomoćnom objektu nesretnim slučajem poginuo Zijad Hodžić (54) iz Donjeg Srebrenika.

Mjesto nesreće - radiosrebrenik.ba

Nesreća se dogodila kada su se, prilikom obavljanja radova u unutrašnjosti pomoćnog objekta, na nesretnog 54-godišnjaka srušili strop i dio zida.

Nesretni muškarac ostao je zarobljen pod velikim količinama građevinskog materijala, a slučajno ga je pronašao jedan od komšija.

Ubrzo su na lice mjesta stigli srebrenički policajci i ekipa Hitne službe Doma zdravlja Srebrenik, ali je dežurni doktor, nažalost, samo mogao konstatovati da je Hodžić podlegao teškim povredama, piše “Avaz“.

Na lice mjesta izašli su i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice, a tek nakon što se završi uviđaj i osigura unutrašnjost pomoćnog objekta, pristupit će se izvlačenju nesretnog muškarca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh