Crna hronika

U Jajcu uništena droga tržišne vrijednosti oko 4,5 miliona KM

Komisija za uništavanje opojnih droga pri Savjetu ministara u tehničkom mandatu je u pećima firme “B.S.I.” iz Jajca uništila oko 500 kilograma različitih vrsta droge – marihuane, amfetamina i heroina, čija se ulična vrijednost procjenjuje na oko 4,5 miliona KM.

Droga - Nezavisne.com

Uništavanje droge, koja je zaplijenjena i oduzeta prilikom kriminalističkih istraga, izvršeno je uz podršku Ministarstva bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu, MUP-a Srednjobosanskog kantona i Centra za forenzička ispitivanja, vještačenja i istraživanja Federalne uprave policije, saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti.

Ministarstvo bezbjednosti zahvalilo je menadžmentu i radnicima firme “B.S.I.” koji su ustupili pogone u kojima je uništena oduzeta droga, prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh