Crna hronika

SIPA u Ljubuškom zbog trgovine narkoticima uhapsila dvije osobe, traga se za još dvije

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su danas, prema naredbi Suda BiH, dvije osobe na području Ljubuškog.

No image - Haber.ba

Uhapšeni su odranije poznati policijskim organima gonjenja.

Oni su sumnjiče za trgovinu narkoticima i organizirani kriminal. Ova policijska akcija kodnog naziva “Tebra” provodi se u saradnji s policijskim snagama Hrvatske, koji su akciju započeli u ovoj državi.

Nezvanično se saznaje da je izdata naredba za hapšenjem ukupno četiri osobe na širem području Hercegovine. Dvije su uhapšene, dok se za druge dvije još traga.

Hrvatski mediji jutros su objavili da su pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Hrvatske s fantomkama viđeni tokom akcije u Zagrebu kada su zaustavili vozilo marke BMW te iz njega izvukli vozača, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh