Crna hronika

Nesreća kod Prijedora: U sudaru učestvovalo i vozilo OSA-e, povrijeđeno dijete

Prijedorčanin Slaviša G., koji se nalazio za volanom Golfa, slomio je ključnu kost u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8:20 sati na magistralnom putu Prijedor – Banja Luka, u Gornjim Orlovcima kod Prijedora.

Policija RS - Nezavisne.com

U nesreći su, osim Golfa, učestvovala još tri vozila, teretno vozilo Renault, kojim je upravljao Banjalučanin S. J., Hyundai, koji je vozio A. M. iz Kneževa, te Fiat Punto, za čijim se volanom nalazio Prijedorčanin S. B., piše “Avaz“.

Inače, Hyundai je, kako se nezvanično saznaje, u vlasništvu Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA).

U nesreći su lakše povrijeđeni i vozač Hyundaija, suvozač D. K. i putnik iz vozila E. K., obojica iz Kotor-Varoši, kao i trogodišnje dijete koje se u trenutku nesreće nalazilo u Fiatu.

Povrijeđenima je pomoć ukazana u Općoj bolnici u Prijedoru, a uviđaj na mjestu nesreće obavili su pripadnici PS za sigurnost saobraćaja PU Prijedor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh