Crna hronika

Olovo: Kiša i grad prekinuli sunčano vrijeme

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Iako mnogi građani traže spas od sunca u debelom hladu, u Olovu je sunčano vrijeme prekinuto padavinama, tj. gradom.

No image - Haber.ba

Naime u videu koji je objavljen na Facebooku se vidi nevrijeme koje je pogodilo Olovo i grad koji je počeo padati zajedno sa kišom, saopštava “N1“.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 21 stupanj, Ivan Sedlo 30, Sanski Most i Sokolac 31, Bihać, Bugojno, Gradačac, Neum i Srebrenica 32, Brčko, Livno, Tuzla, Banja Luka, Doboj i Zvornik 33, Drvar, Sarajevo i Bijeljina 34, Zenica 35, Grude i Bileća 36, Trebinje 37, Mostar i Stolac 38 stupnjeva.

Sutra u Bosni umjereno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu oblačnost. Tokom dana, postupnim porastom oblačnosti, u centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi ili slaba i povremena kiša. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernog smjera, a u Hercegovini promjenljiv. Jutarnja temperatura od 15 do 20, na jugu do 23, a najviša dnevna od 25 do 31, na jugu od 31 do 35 stupnjeva.

Zeleni vir Olovo

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Dienstag, 2. Juli 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh