Crna hronika

Teško povrijeđen vozač “peugeota”

Muškarac čiji su inicijali M.Ć. /27/ iz Goražda teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u mjestu Mokro, opština Pale, dok je još jedna osoba lakše povrijeđena.

Teška nesreća u Mokrom kod Pala - Avaz.ba

Saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 19.30 sati, kada je automobil ‘peugeot’, kojim je upravljao M.Ć, udario u podzidu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Vozač je zadobio teške tjelesne povrede, dok je suvozač L.Ć. zadobila lakše. Lica su nakon ukazane ljekarske pomoći u Bolnica ‘Srbija’ u Istočnom Sarajevu upućeni na dalje liječenje u Klinički centar ‘Koševo’ u Sarajevu“, navodi se u saopštenju.

Uviđaj saobraćajne nesreće izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale, uz saglasnost tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, prenosi “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh