Crna hronika

U CENTRU BEOGRADA: Auto uletilo u kafić i pokosilo ljude među povrijeđenima i DIJETE

U Ulici Strahinjića bana u centru Beograda danas popodne došlo je do opšteg karambola u kojem su učestvovala četiri automobila, a jedno vozilo je uletelo u baštu obližnjeg kafića i porušilo stolove i stolice na kojima su sedeli gosti.

No image - Haber.ba

Ispred kafića je nekoliko vozila Hitne pomoći i policije, kako saznajemo najmanje četiri osobe su povređene, od kojih je i jedno dete.

Kako saznajemo, vozilo sa stranim registracijama kretalo se iz pravca Kalemegdana, kada se na raskrsnici sudario sa drugim automobilom, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u parkirane automobile, koji su potom uleteli u baštu kafića.

Na licu mesta mogli su se videti zastrašujuće slike-polomljene stolice i stolovi, smrskani automobili…

Vatrogasci izvlače povređene
U automobilu sa francuskim registarskim oznakama zatečen je mladić, koji je bio na mestu suvozača i koji tvrdi da je vozio njegov drug, a ne on.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od vlasnika automobila koji je oštećen u udesu tvrdi da su u automobilu bila dva muškarca koji su mu, kako kaže, pretili, a da je vozač pobegao sa lica mesta,piše Blic

U udesu su povređeni S.M, S.M i njihova trogodišnja ćerka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh