Crna hronika

Pretres u Tuzli: Uhapšene tri žene i muškarac

U Tuzli su uhapšene tri žene i muškarac iz ovog grada zbog sumnje da su u dužem periodu navodili više djevojaka na pružanje se*sualnih usluga za novac, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Hapšenje - Ilustracija/N1info.com

Uhapšene su žene čiji su inicijali M.M. (27), R.O. (31) i S.D. (40), kao i muškarac J.B. (49) zbog sumnje da su počinila krivično djelo navođenje na pro*tituciju radi sticanja protivpravne imovinske koristi.

Pretresom, prema nalogu Opštinskog suda Tuzla, tri stambena i dva ugostiteljska objekta, te više automobila na području Tuzle, pronađeni su predmeti koji se dovode u vezu sa ovim krivičnim djelom.

Nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama MUP Tuzlanskog kantona, uhapšeni će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predati u nadležnost kantonalnog Tužilaštva, piše “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh